Valuta:
Netherlands
  Inloggen  /   Account aanmaken   /   0 items
ECCO Boots On Sale
Naar huis ::  Verzenden & retouren

Verzenden & retouren

We zijn toegewijd aan uw volledige tevredenheid. Retourneren of uitwisselingen worden toegestaan, mits de klant Aantal het product via onze postorder, call center, of website en het is binnen 15 dagen na de oorspronkelijke factuurdatum.
Alvorens terug te keren goederen, neem dan eerst contact met ons om de problemen die u ondervindt 90% van de tijd dat we in staat zijn om te sorteren op het probleem zonder dat je iets terug te sturen bespreken.

terugkeer beleid
Alle items laat terug naar ons moet in originele staat Hun d.w.z. Opmerking gedragen, gewijzigd of gewassen, met aangehechte alle tags. Dirty items zal worden teruggegeven aan de klant, zonder evaluatie.
We hebben geen betrekking op de verzendkosten van het rendement of de uitwisseling van juiste volgorde pakket, bent u verantwoordelijk voor het verschepen en behandeling kosten. Bovendien moet de Alle pakketten laat via een traceerbare methode, zoals de VS Mail Delivery Confirmation, UPS of Federal Express. Wij zijn niet verantwoordelijk voor pakketten verloren tijdens het transport.
Alle geretourneerde goederen dienen laat om het verzendadres wij u e-mail zijn. Zodra we terug ontvangen het item, zullen wij uw verzoek De uitwisseling item terug naar u zonder opladen extra verzendkosten.
Zodra wij uw terugkeer ontvangen, duurt het maximaal 5 werkdagen om uw terugkeer of uitwisseling te voltooien.

uitwisselingen
Wij aanvaarden uitwisselingen voor een verkeerde maat of kleur binnen 15 dagen na de oorspronkelijke factuurdatum. Neem dan contact met ons op met uw Order-id en een van onze teamleden zal u helpen you.If u wilt items te wisselen naar een andere stijl, zou u uw items terug te keren voor een terugbetaling (zoals per Return-beleid) en een nieuwe bestelling plaatsen voor de stijl die u verkiest.
U moet contact opnemen met ons voordat u de items terug. Alle items laat terug naar ons moet in originele staat Hun d.w.z. Opmerking gedragen, gewijzigd of gewassen, met aangehechte alle tags. Versleten of vuile items zal naar u worden geretourneerd.
We hebben geen betrekking op de verzendkosten van de uitwisselingen, bent u verantwoordelijk voor de retourzending en voor de verzending en verwerking kosten voor verzending van de uitgewisselde items terug voor jou. Wij raden u aan tracking en verzekering toe te voegen bij het verzenden van artikelen bij ons terecht voor uw eigen veiligheid, omdat wij niet verantwoordelijk voor verloren zendingen kan vragen. Verzend-en administratiekosten worden niet terugbetaald.

Bestel Annulering
Annulering van een bestelling moet worden aangevraagd De voordat de bestelling is verzonden. Oorzaak Dat we alle bestellingen te verwerken zo snel mogelijk binnen 24-48 uur na het plaatsen van orders, dus we zijn niet altijd in staat om een ​​bestelling te annuleren nadat deze is geplaatst. Ik hoop dat je kunt begrijpen in deze belangrijke punt. Annulering aanvragen nadat de bestelling is verzonden in overeenstemming met ons Beleid van de terugkeer zal worden behandeld.

LET OP:
Om de volgende status kunnen we niet geven u een terugkeer of uitwisseling. Met vriendelijke groet hoop dat u kunt aandacht besteden aan dit punt.
Ten eerste, als u uw items te ontvangen, vind je je niet van de stijl en de wil om iets te veranderen. In deze toestand kunnen we niet u een uitwisseling geven.
Ten tweede, als we echt de zaken in overeenstemming met de grootte, de kleur en de scheepvaart-adres dat u providesprofessional voor ons te leveren, kunnen we je niet ofwel geef een terugkeer. Dus kies de juiste maat en kleur die je nodig hebt en geef ons de juiste verzendadres.
Ten derde, als de onderdelen beschadigd zijn door menselijk handelen of externe factoren, zijn wij niet verantwoordelijk voor de uitwisseling.

Copyright © 2019 www.mpp-asso.com. Powered by ECCO Boots On Sale
Uw ipadres is: 3.92.92.168     ECCO-schoenenwinkel